Den här kursen är inte öppen för bokning.

Steg 3 Måla efter referensfoto

Fortsättningskurs start 6/9

6/9-4/10
En utmanande kurs för dig som vill lära dig
metoden att måla efter referensfoto

Hej du som har fått nog av kreativa kurser utan krav på faktiska resultat.! Jag vill bara berätta att måleri kan vara strukturerat, konkret och leda till snabba resultat. 
 
Det du behöver är en enkel steg för steg-metod att använda när du målar av verkligheten.

Okej, jag ska vara ärlig - principen är enkel men det kräver en insats från dig. Fem veckors lärande med lektioner som kräver fokus och engagemang.

Ja, jag kommer visa exakt hur du målar landskap. Och ge dig feedback på det du gör. Men det viktigaste är att du får tillgång till metoden och din egen problemlösningsförmåga. Allt för att du ska kunna skapa din egen, personliga konst framöver.  

Så vill du fortsätta famla runt eller är du redo för något konkret?
Anmäl dig idag, vi kör igång 6/9!  

Lär dig metoden att måla efter referensfoto

  Onsdag 6/9 börjar din resa mot att kunna skapa fantastiska målningar av dina favoritplatser.  

Jag har lagt in massor med kunskap i den här kursen så se till att planera in åtminstone ett par timmar i veckan för att träna på metoden och teknikerna vi går igenom.  I den här kursen går vi igenom bland annat hur du:  
- Går tillväga för att ta dig an ett referensfoto och måla nya motiv
- Utforskar nya tekniker
- Får till djupet i landskapet
- Arbetar med ljuset

Vad gör jag 6/9? 
Kursen börjar onsdag 6/9. Då blir den första lektionen tillgänglig för dig på plattformen och det enda du behöver göra är att logga in när du vill sätta igång 😊 Efter det släpps en ny lektion varje onsdag i totalt fem veckor.  Utöver det möts vi också Live på Zoom 3 gånger under kursens gång. Det sker på måndagar kl. 18-18.30 och datumen för det är 11/9, 18/9 och 25/9. Jag kommer att skicka en zoom-länk till dig när det närmar sig!

Hur är lektionerna uppbyggda?  
Varje lektion består av en videogenomgång och en målaruppgift att göra. På hemsidan, under lektionen kan du också välja att lämna in ditt arbete för feedback, det är frivilligt.

Jag vill inte köpa grisen i säcken. Vad händer om jag ångrar mitt köp eller inte blir nöjd?
Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att kursen börjar (6/9). Och självklart får du också pengarna tillbaka om du inte är nöjd även efter det.  Om det mot förmodan skulle hända så hör du bara av dig till mig iså fall på aasasjolander@gmail.com Du får tillbaka hela beloppen förutom transaktionsavgiften.


Sofia

"Hej Åsa, Stort tack  för att vi får möjligheten att återkomma till dig för feedback!  Jag har ME så jag behöver tid, och känner därför sån tacksamhet för den här möjligheten. Det är inte mycket jag orkar, så stimulansen i vardagen är eftersatt. Är så glad att jag anmälde mig till den här kursen, där jag i min egen takt kan få njuta och tillgodogöra mig det du lär ut. Du gör varje fredag till en fest, som en present från ovan. Jag tycker du är bäst på alla sätt! (och vet du; jag kan inte få nog av din lugna och behagliga röst) Stort tack, och allt gott!   Med vänlig hälsning  Sofia L Wärme" 

Schema

6/9 onsdag: Släpp av Modul 1 (kl 04:00)

11/9 måndag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)
13/9 onsdag: Släpp av Modul 2 (kl 04:00)

18/9 måndag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)
20/9 onsdag: Släpp av Modul 3 (kl 04:00)

25/9 måndag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)
27/9 onsdag: Släpp av modul 4 (kl.04:00)

4/10 onsdag: Släpp av modul 5 (kl.04:00)

Tillgång till kursen

Kursen med videomaterial, text och bilder ligger bakom kulisserna på den här hemsidan. När du betalar anger du din mejladress och skapar en egen inloggning. Går du fler kurser hos mig så hittar du alla på samma ställe när du loggar in.

Just den här kursen har ett specifikt startdatum så du kommer inte kunna se några lektioner direkt när du loggar in utan först när första modulen släpps 6/9  får du ett mejl av mig med länk till lektionerna så att du kan börja måla!

Priser

Jag återkommer med svar inom 24h på vardagar. Kontrollera din skräppost om du saknar svar från mig.