Steg 2 Landskap

Måla dina första landskap!

Den här kursen går du direkt på hemsidan som en distanskurs och när du vill. Du får tillgång till den genom att logga in och kan gå tillbaka för att gå om lektionerna flera gånger. Kursen består av många (just nu 19) korta lektioner som utgörs av videodemonstrationer med kompletterande bilder, text och referensfoton.

Under kursen får du bygga upp dina kunskaper och på så sätt skapa referenser i ditt inre bildbibliotek. Jag visar till exempel en mängd olika sätt att variera träd och flera tekniker för att måla vatten. När du har gått den här kursen är du redo att börja bygga egna landskap i akvarell.  

Vid kursens slut har du bland annat lärt dig hur man: 
- målar himmel, hav och mark
- tecknar enkla människor och djur
- målar i perspektiv
- varierar träd och grönska

Vilka förkunskaper krävs?

 Den här kursen är på grundnivå och bygger direkt på Steg 1. Om du inte gått den innan så är det bra att du sedan tidigare lärt dig att förbereda och eventuellt sträcka upp ditt papper. Teknikmässigt är det bra om du har koll på hur du målar vått i vått.

Alltid 14 dagars ångerrätt

Jag vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp. Gillar du inte produkten så får du såklart pengarna tillbaka. Om det, mot förmodan, skulle hända så hör du bara av dig till mig på aasasjolander@gmail.com

Pris

2.499kr

inklusive 25% moms


  • 19 lektioner
  • Spara alla lektioner som PDF
  • Se lektionerna om igen
  • Video, text och bild

Frågor och svar

 Det här är en levande kurs där materialet uppdateras allteftersom jag får in frågor och förslag om förbättringar. Och du som deltagare har tillgång till kursen så länge du vill* och kan gå kursen om och om igen.

Hur kopplar jag upp mig?
Det behöver du inte! Lektionerna är förinspelade så att du kan fokusera på att lyssna och se. Det fungerar på samma sätt som att titta på en youtube-video.

Kan jag ställa frågor till dig?
Ja, det går jättebra att ställa frågor till mig via mejl aasasjolander@gmail.com. Jag svarar dagtid på vardagar så snart jag kan!

Hörselnedsättning
Den här kursen är inte textad än. Om du behöver textning och vill köpa kursen - kontakta mig så prioriterar jag det arbetet.

Vad händer om jag inte gillar kursen?
Om det skulle hända att du inte är nöjd så hör du av dig till mig inom 14 dagar på mejladressen ovan så får du pengarna tillbaka (förutom transaktionsavgifter). Berätta gärna varför du inte är nöjd med kursen.

* kursen finns tillgänglig så länge den här hemsidan finns kvar. Vid planer på avveckling så får du besked minst 6 månader i förväg.