Den här kursen är inte öppen för bokning.

Steg 2 Blommor

Fördjupa dig i blomstermåleri

Vad ska vi göra?

Vi målar blommor i alla möjliga format! Flödiga, pilliga, fantasirika, ensamma och i arrangemang. Den här kursen går under tre veckor i sommar och inkluderar förinspelade videor och liveträffar med frågestund över videolänk. Livesändningarna spelas också in så att du kan se dem i efterhand.

Videogenomgångarna släpps i omgångar på måndagar med start 19/6 och tre veckor framåt. Liveträffarna har vi på torsdagar kl. 18 samma veckor.

Observera att den här kursen bara går att boka under en begränsad period, bokningen stänger en vecka efter kursstart (så att eventuella eftersläntrare får chans att hoppa på). Sen går det inte att gå den igen förrän till hösten/vintern. Så passa på nu om du vill hänga på!

Du som köper kursen har tillgång till materialet så länge du vill efteråt.

Schema

19/6 måndag: Släpp av Modul 1 (kl 04:00)
22/6 torsdag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)

26/6 måndag: Släpp av Modul 2 (kl 04:00)
29/6 torsdag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)

3/7 måndag: Släpp av Modul 3 (kl 04:00)
6/7 torsdag: Frågestund live (kl.18-18.30 ca)

Tillgång till kursen

Kursen med videomaterial, text och bilder ligger bakom kulisserna på den här hemsidan. När du betalar anger du din mejladress och skapar en egen inloggning. Går du fler kurser hos mig så hittar du alla på samma ställe när du loggar in.

Just den här kursen har ett specifikt startdatum så du kommer inte kunna se några lektioner direkt när du loggar in utan de dyker upp när första modulen släpps 19/6. Då får du ett mejl av mig med länk till lektionerna så att du kan börja måla!

Priser

Jag har satt ett MYCKET lägre pris den här omgången eftersom det är premiär för den här kursen, så passa på att gå redan nu! Till nästa omgång höjs priset till 2995kr

Jag återkommer med svar inom 24h på vardagar. Kontrollera din skräppost om du saknar svar från mig.